thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

24 Bottles infuser čep za Clima termo bocu

cijena proizvoda:

12,99 

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Infuser čep za Clima termo bocu

Boce i termosice od 24 Bottles su savršene veličine, tako da ih uvijek možete nositi sa sobom! Ali što ako je poklopac boce ili termosice oštećen ili više ne brtvi ili vam njegova boja jednostavno ne odgovara i želite nešto drugačije? Nema problema – čepovi se također mogu kupiti pojedinačno. 🙂 Čep odgovara svim bocama Clima termo 24 Bottles svih veličina i dizajna. U termosici si možete pripremiti čaj, vodu s voćem ili bilo koji drugi omiljeni napitak… bez brige da će vam termosica propuštati.

Ekološko i predivan dizajn! 😉

Pranje: ručno pod vodom

Veličina: prikladno za termo boce od 24 Bottles svih veličina.

Promjer: Ø 4,7 cm, visina: 3,5 cm; težina: 28 g

 

24Bottles je italijanska tvrtka koja je bila osnovana 2013 godine, s misijom za iskorjenjivanje boca za jednokratnu upotrebu s našeg planeta. Njihova želja je ponuditi korisnicima lijep, funkcionalan i ekološki prihvatljiv proizvod. Njihove boce dostupne su u različitim bojama i uzoraka.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.