thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

24 Bottles urban lagana boca Antigua – 250ml

cijena proizvoda:

14,99 

<h6 style="margin-bottom: 0; font-size: 14px; color: #ef4b66;">Izdelek je žal pošel :(</h6><span class="okay-ni-izdelka">Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!</span>

Mala bočica – 250ml

24 Bottles boca za vodu je savršene veličine i ultra lagana, uvijek je možeš nositi sa sobom! Boca je iz nehrđajućeg čelika bez BPA, ftalata ili drugih toksina. Urban Bottle je idealno rješenje za vašu zdravu i udobnu hidrataciju u pokretu. Bočica je 100% vodonepropusna ne daje nikakav okus napitku. Savršena veličina za naše najmlađe.

BEZ BPA!

S ekološkim bocama pobrini za primjerenu hidrataciju i napravi nešto dobro za sebe i okoliš, okay ?

Urban lagana boca iz nehrđajućeg čelika.

Pranje: ručno pod vodom

Veličina: Ø6,5 cm, 13,7 cm, 78 g

24Bottles je italijanska tvrtka koja je bila osnovana 2013 godine, s misijom za iskorjenjivanje boca za jednokratnu upotrebu s našeg planeta. Njihova želja je ponuditi korisnicima lijep, funkcionalan i ekološki prihvatljiv proizvod. Njihove boce dostupne su u različitim bojama i uzoraka.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.