thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

ECOS deterdžent s omekšivačem za rublje bez mirisa – 50 pranja

cijena proizvoda:

15,99 

Izdelek je žal pošel :(
Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!

Deterdžent za rublje

Ah, ta priroda … uvijek nas iznova iznenadi!

Ovaj prirodni deterdžent za rublje je napravljen od ekstrakta biljaka, bez nepotrebnih kemikalija. Primjeren je za sve s osjetljivom kožom i sve koji ne vole mirise. Sadrži prirodne izbjeljivače na osnovi celuloze i rublje će nježno omekšati. Učinkovit je pri niskim i visokim temperaturama pranja. Za do čak 50 pranja.

Super je to što deterdžent sadrži prirodni omekšivač na osnovi kokosa – dva u jednom, dakle!

Proizvod je primjeren za vegane.

Proizvod je primjeren za korištenje uz septičke jame.

Napravljeno na biljnoj bazi BEZ formaldehida, fosfata, klora, amonijaka i GMO.

Sredstvo je biorazgradivo i pH neutralno.

Osvježi svoje navike pri pranju rublja i napravi nešto dobro za sebe i prirodu, okay 😉

Količina: 1500ml
Sastav: Water, Plant-Based Surfactant Blend (5-15% anionic, 5-15% amphoteric, <5% non-ionic),Phenoxyethanol (preservative), Methylisothiazolinone (preservative), Equisetum Hiemale (Horsetail Plant) Extract.

Korištenje: U prostor za deterdžent u perilici rublja ulij tekućinu i operi rublje prema uputama na etiketi.

https://www.youtube.com/watch?v=sY112Tg2NqA

 

Kod “Earth friendly products” vjeruju da je bitno ono što je unutra. Upravo su zato potrošili skoro 50 godina za stvaranje svojih sredstva za čišćenje koja odlično djeluju, a ujedno su sigurne za korisnike i naš planet.

Tvrtka je obiteljska i ustanovljena 1967. godine. Od tada je njihov cilj da prirodna sredstva za čišćenje budu dostupna svima i svakom domaćinstvu. Linijom “ECOS” su dokazali da prirodni i ekološki proizvodi nisu nužno skupi.

Prilikom proizvodnje koriste obnovljivu energiju i poštuju standarde “zero waste” te tako prilikom proizvodnog procesa stvaraju minimalno otpada.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.