thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

ECOS prirodno sredstvo za čišćenje dječjih igračaka i sobe

cijena proizvoda:

46,00 kn

Ecos sredstvo za čišćenje igračaka

Malci non stop stavljaju stvari u usta, zato njihove igračke moraju biti zaista čiste!

Sada ih možeš jednostavno očistiti na prirodan i jednostavan način 🙂 Samo nanesi ECOS prirodno sredstvo za čišćenje dječjih igračaka i obriši čistom krpom. Osim igračaka, njime možeš očistiti i dječju sobu!

Proizvod je primjeren za vegane.

Proizvod je primjeren za korištenje uz septičke jame.

Napravljeno na biljnoj bazi BEZ formaldehida, fosfata, klora, amonijaka i GMO.

Sredstvo je biorazgradivo i pH neutralno.

Očisti igračke svog malca i napravi nešto dobro za njega i prirodu, okay 😉

 

Špela: “I ja ga koristim već neko vrijeme i super mi je. Najviše njime brišem podne puzzle! Zakon je što ne treba ispirati i sušiti.”

 

Nastja: “Ja koristim sredstvo za igračke i jako sam zadovoljna! Dobro čisti i stolić za hranjenje gdje uvijek bude nekih osušenih ostataka!”

 

Iris Mulej: “Sretna sam što je ne samo ekološko, već i prikladno za najmlađe. Detergent za dječju odjeću, sredstvo za igračke i detergent za bočice, dude, itd… I lijepo miriše.

 

Urška: “Prirodno sredstvo za čišćenje igračaka je nešto najbolje što sam isprobala duže vremena. Koristim ga za čišćenje Jakove sobice (za ormar, krevet, police, čak i pod!). Jakove igračke sam uvijek prala pod vodom ili u perilici. Sada je čišćenje postalo jednostavno. Igračke – one za u vodu, autiće, grizače, kocke…sve posprejam, obrišem papirnatim ručnikom i to je to. Sredstvo ima neutralan pH, neotrovan je, hipoalergen, bez petrokemikalija, formaldehida, fosfata i klora.”

Količina: 650ml

Sastav: Water, Alcohol Denat. (Corn-Derived Solvent), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Potassium Sorbate (Plant-Based Food Grade Preservative), Citric Acid (Plant-Based pH Adjuster).

Više o sastavu možeš pročitati na http://www.ecos.com/

Korištenje: Nanesite na dječje igračke ili površine u sobi i obrišite. Brzo uklanja prljavštinu, ulja i sluz. NEtoksično je i biorazgradivo.

Kod “Earth friendly products” vjeruju da je bitno ono što je unutra. Upravo su zato potrošili skoro 50 godina za stvaranje svojih sredstva za čišćenje koja odlično djeluju, a ujedno su sigurne za korisnike i naš planet.

Tvrtka je obiteljska i ustanovljena 1967. godine. Od tada je njihov cilj da prirodna sredstva za čišćenje budu dostupna svima i svakom domaćinstvu. Linijom “ECOS” su dokazali da prirodni i ekološki proizvodi nisu nužno skupi.

Prilikom proizvodnje koriste obnovljivu energiju i poštuju standarde “zero waste” te tako prilikom proizvodnog procesa stvaraju minimalno otpada.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.