thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

Ecozone prirodno sredstvo za čišćenje drvenih podova

cijena proizvoda:

7,49 

<h6 style="margin-bottom: 0; font-size: 14px; color: #ef4b66;">Izdelek je žal pošel :(</h6><span class="okay-ni-izdelka">Lahko se prijaviš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo!</span>

Na što često zaboravimo kada čistimo naš dom? Na naše podove!

Obično zaboravimo da je brisanje vodom i čekanje da se sve osuši dosadan i zahtjevan posao koji zbog toga ne dolazi često na red 😉 S Ecozone prirodnim sredstvom za drvene podove to više neće biti tako! Za čišćenje NE trebaš vodu i sve što moraš napraviti je da naneseš sredstvo na pod i obrišeš – to je to!

Proizvod je primjeren za VEGANE!

Proizvod je primjeren za septičke jame.

Samo nanesi, obriši i napravi nešto dobro za svoj dom i prirodu, okay 😉

 

Količina: 500ml

Sastav: Aqua, Sodium Gluconate, Phenol Ethoxylate, fragrance, colour

Više o sastavu možeš pročitati na www.ecozone.com

Korištenje: Očisti podove bez kante i vode. Pošpricaj direktno na pod i obriši krpom kružnim potezima – posao gotov!

Ecozone želi vaše domove učiniti sigurnima i čistima, bez bakterija i prljavštine. To se može napraviti sredstvima za čišćenje bez toksina što Ecozone proizvode čini super izborom za tvoj dom! Za njih “zeleno” znači poštovanje prirode i načina svakodnevnog života baš svaki dan. Korištenjem njihovih sredstava za čišćenje ćeš napraviti nešto dobro i ugodno za sebe, svoj dom i naš planet.

Njihovi proizvodi NISU testirani na životinjama i veganski su (neki su čak i hipoalergeni, označeni certifikatom Allergy UK)

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.