thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

Okay X Oopsi parfem za dom Fairy Dust

cijena proizvoda:

56,00 kn

Okay X Oopsi parfem za dom Fairy Dust

OMG, šta tako ludo miriše? Nebo!!! Miris slatkog tropskog raja zasigurno će vas potpuno umrežiti. Znamo da ćete ponekad poželjeti mirisnu kupku u ovoj opojnoj mješavini ali imajte na umu da je njezin posao da namiriši vaš dom. Jeste li znali da s njom možete i glačati posteljninu? I to potpuno bez glačala. #spraythelove

Fairy dust je profesionalno sredstvo za uklanjanje mirisa na bazi esencialnih ulja i dizajniran je za osvježevanje zraka i tkanine. Njezin sastav uklanja molekule koje uzrokuju neugodne mirise u prostorima kao što su: hotelske sobe, kupaonice, WC, kuhinje, interijer automobila, tepisi i tkanine. Dobro neutralizira i tobačni dim. To je tekučina koja sadrži poseban parfem razvijen na vodenoj bazi. Ima dugotrajan i ugodan miris.

SPRAY IT, SMELL IT, LOVE IT!

Članovi Okay X Oopsi su organski i proizvedni u Sloveniji.

Količina: 500 ml

Sastav: < 5 % etanola (obijeleženo po EC 200-578-6), neionske tenzidi, miris.

Upotreba: Sprej nekoliko puta raspršite u zrak. Uvijek prskajte prema stropu. Može se koristiti i na tkaninama (posteljnina, tepisi, tapacirani namještaj, zavjese, odjeća,…) i ostavite da se osuši.

Okay je naš brand koji kombinira proizvode koji olakšavaju svakodnevni život. 🙂 U naš brand Okay uvijek dodajemo nove eko proizvode.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s proizvodima, ali ako se dogodi da niste zadovoljni s kupljenim proizvodima ili ne dobijete proizvod kojeg očekujete, možete nas u roku od 14 dana obavijestiti na info@okay.hr i pružit ćemo vam sve informacije u vezi povrata.