thankyou facebook youtube-play chevron-circle-up basket discount heart-o home home3 play phone search gift truck heart mail facebook2 instagram Times Times

Prijavite se na e-novosti i primite ekskluzivan pristup svim pogodnostima kod

Okay.hr i zajedno s nama učinite nešto dobro za sebe i za prirodu!

Sve upotrebe ECOS koncentrata – 7 prijedloga za upotrebu!

Ovaj put vam predstavljamo jedno od naših najprodavanijih sredstava za čišćenje: ECOS koncentrirano sredstvo za čišćenje za masne mrlje i pećnice. Ovaj sjajan proizvod nije namijenjen samo za pećnicu, također se može koristiti i u druge svrhe koje ćemo vam predstaviti u ovom članku. Ovo sredstvo za čišćenje je izrazito koncentrirano i snažno, iako sadrži prirodne sastojke koji neće oštetiti kože ruku ili nadražiti sluznicu.

Čišćenje pećnice

Prljava pećnica je za mnoge ljude noćna mora! Sredstva za čišćenje često su iritantna za pluća i ruke, i prilično nezdrava za kućanstvo. Zato je čišćenje s ECOS koncentratom još toliko ugodnije, jer nema strašnih oštrih mirisa, a ne morate imati ni loše savjesti ako ne isperete svega iz pećnice, jer je sredstvo prirodno. Koristite koncentrirano sredstvo za čišćenje, koje će još učinkovitije očistiti masne i zagorjele mrlje, a ovo sredstvo za čišćenje savršeno očisti i mikrovalnu pećnicu.

Čišćenje jako prljave posude

Budući da je ECOS koncentrat tako jak, može se koristiti i za jako prljavu posudu i zagorjele mrlje. Prekrijte / namočite posudu i pustite da sredstvo učini svoje, a zatim istrljajte mrlje iz posude.

ecos koncentrat uporaba

Čišćenje podova

S ECOS-ovim koncentriranim sredstvom za čišćenje možete napraviti rjeđu otopinu (nekoliko čepova u lavor) i s njim očistite pod. Budući da je sredstvo za čišćenje prirodno i manje koncentrirano, otopina je prikladna za mokro čišćenje podova, jer super čisti mrlje i osvježava prostor s blagim mirisom prirodne naranče.

Sredstvo za čišćenje svih površina

Ako ECOS koncentrat razrijedite deset puta i napunite ga u špricu, dobijete nešto slično kao što je ECOS sredstvo za čišćenje različitih površina naranča i možete ga koristiti za čišćenje svih površina. Možete očistiti stol nakon jela, prljave pultove ili kućanske aparate, pa čak i napu. Također možete napraviti više razrijeđenih sredstava za čišćenje i imati ih na raspolaganju u nekoliko prostora (mi imamo jednog u kuhinji i jednog u blagovaonici koji je uvijek pri ruci).

Električna ploča

S razrijeđenim sredstvom za čišćenje možete jednostavno očistiti i električnu ploču. Za veći sjaj, ploču na kraju polirajte suhom krpom.

Naočale

Nećete vjerovati, s razrijeđenim ECOS sredstvom za čiščenje možete savršeno očistiti i prljave naočale. Poprskajte i obrišite suhom krpom za naočale! Ovaj savjet nam je povjerio naš vjerni kupac.

ECOS koncentrat

Čišćenje roštilja

Koncentriranim sredstvom za čišćenje možete očistiti i najprljaviji roštilj od zagorjele prljavštine. Za dokaz, pročitajte naš članak Učinkovito čišćenje roštilja, gdje smo sve i fotodokumentirali!

Čišćenje računala

Razrijeđeno sredstvo za čišćenje poprskajte na čistu meku krpu i očistite zaslon (i tipke) isključenog računala. Sredstva za čišćenje ne bi trebalo biti previše, a krpa mora biti dovoljno nježna da ne uništi zaslon.

 


Imate li i vi kakav savjet o korištenju ECOS koncentrata za pećnicu i masne mrlje? Pošaljite ga na info@okay.hr. Hvala vam!

ECOS koncentrat